24.07.2022: Seuraavat kaksi viikkoa olemme lomalla. Toimituksissa voi esiintyä viiveitä.

Ladataan...

3M Coban itseensä tarttuva tukiside

5,60  sis. alv 24 %

3M Coban itseensä tarttuva tukisidos sopii käytettäväksi joustavana kompressio- tai tukisiteenä sekä esimerkiksi sidosten kiinnittämiseen tai kipsin / lastan suojaamiseen. Sisältää luonnonkumilateksia.

Varasto loppu

Visma
Ladataan...

3M Coban itseensä tarttuva tukiside

Otsikon mukaisesti 3M Coban itseensä tarttuva tukiside tarttuu itseensä tehden sidoksesta napakan ja tukevan. 3M Coban -tukiside on elastinen side, joka on valmistettu elastisesta kuidusta sekä kuitumateriaalista. Tuote tarttuu tarran tavoin itseensä, ei kuitenkaan muuhun materiaaliin. Tuote on kertakäyttöinen.

Tuotetta on saatavana useita värivaihtoehtoja (vihreä, lila, keltainen, valkoinen, sininen, pinkki, punainen, musta).Huomioithan, että värien saatavuus vaihtelee. Mikäli tilattu väri on lopussa, korvaamme tuotteen tarvittaessa toisen värisellä tuotteella. Kirjoitathan siis tilausta tehdessäsi väritoiveesi mahdollisimman tarkasti tilauksen avoimeen kommenttikenttään!

Mitat:

  • Leveys 7,5 cm
  • Pituus 4,5 m (venytettynä)

Käyttöohje

Koska 3M Coban -tukiside tarttuu itseensä, se ei pääse samalla tavoin löystymään tai valumaan kuin toisenlaiset sidokset. Tästä johtuen kiinnitä erityistä huomiota tuotteen kiinnittämiseen ja sen kiristämiseen. Vapauta aina ensin tukisidettä rullasta ja sen jälkeen löysytä sidettä sopivassa määrin, ennen kuin kiinnität tuotteen. Kun sidosta on riittävästi, leikkaa ylimääräinen osio pois ja varmista siteen pään kiinnittyminen painamalla häntä kevyesti kiinni siteeseen.

Käyttöön liittyvät varoitukset:

  • Tuote sisältää luonnonkumilateksia, joka voi aiheuttaa allergisia oireita, myös anafylaksiaa.
  • Varmista aina, ettet sido tuotetta liian kireälle. Tarkista autettavalta koko ajan, ettei sidos ole liian tiukka. Pahimmillaan saatat estää verenkierron alueella. Verenkierron häiriintymisen vaara on suurempi erityisesti lapsilla.
  • Mikäli sidotulla alueella alkaa tuntua turvotusta, kipua, punoitusta tai muita värimuutoksia, puutumista / kihelmöintiä tai vastaavia oireita, poista side välittömästi ja tarvittaessa ole yhteydessä hoitohenkilökuntaan.
  • Säilytä tuote omassa pakkauksessaan huoneenlämmössä Vältä liiallista kuumuutta tai kosteutta.

Katso myös Pieni sidetarviketäydennys.

Paino 0,035 kg (kilogramma)
Mitat 6,5 × 6,5 × 7,5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “3M Coban itseensä tarttuva tukiside”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top