24.07.2022: Seuraavat kaksi viikkoa olemme lomalla. Toimituksissa voi esiintyä viiveitä.

Ladataan...

Ensiapua koko perheelle -verkkokurssi

24,90  sis. alv 24 %

Ensiapua koko perheelle -verkkokurssi sisältää monipuolisesti oppia erilaisista ensiaputilanteista niin tapaturmissa kuin hätätilanteissakin. Ensiapua koko perheelle -kurssi sopii nimensä mukaisesti suoritettavaksi yhdessä koko perheen voimin. Suositusikä noin 6-vuotiaasta ylöspäin.

 

Tunnukset kurssille kirjautumista varten tulevat tilauksen maksamisen jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansion, mikäli tunnuksia ei pian maksamisen jälkeen kuulu!

Visma
Ladataan...

Ensiapua koko perheelle -verkkokurssi on tarkoitettu koko perheen yhdessä läpikäytäväksi ensiapukurssiksi. Kurssilla tehdään toiminnallisia harjoitteita ja oppitunteja niin tyypillisten tapaturmatilanteiden kuin hätäensiavun teemojenkin parissa. Ensiapua koko perheelle -verkkokurssi koostuu tiiviistä videoista, joiden antia syvennetään erilaisten lisätehtävien ja harjoitusten parissa.

Kurssi on suunnattu erityisesti esikoulu- ja alakouluikäisille lapsille ja heidän aikuisilleen. Myös perheen yläkouluikäiset lapset oppivat ensiaputeemoja erityisesti lisämateriaalien avulla. Aiheet on pyritty raskaista teemoistaan huolimatta esittämään ikäryhmätasoisesti sekä kevyesti. Aiheiden raskautta on kevennetty myös eri eläinten aktiivisella mukanaololla videoilla. Suosittelemme lämpimästi suorittamaan kurssin pienissä osissa, esimerkiksi oppitunti kerrallaan. Kurssin arvioitu aktiivinen suoritusaika on noin 2–3 tuntia, toki suorittajista riippuen.

Lue lisää kurssista Medegon blogista! Kurkkaa myös lyhyt “making of”-video – mitä tapahtuu kun yhdistää ensiapukurssin sekä eläimet?

Ensiapua koko perheelle -verkkokurssin sisältö

  • Hätäpuhelun soittaminen
  • Palovammojen ensiapu
  • Aivotärähdys
  • Ensiapu myrkytystilanteissa
  • Haavat ja runsaan verenvuodon ensiapu
  • Tajuttoman ensiapu
  • Eloton autettava
  • Vierasesineen poisto hengitysteistä

 

Kurssin voimassaoloaika

Kurssi on voimassa ja käytettävissä 28 vuorokautta ostopäivästä.

 

Kurssi on tarkoitettu perheiden yksityiskäyttöön. Kurssin sisältöjen julkinen esittäminen ilman erillistä sopimusta on kielletty. Kurssille on mahdollista saada myös lisenssi esimerkiksi kouluille tai muille yhteisöille esittämistä varten. Tiedustelut yst yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

 

HUOM: Suoritettuasi ostoksen verkkokaupassa, saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tunnukset Omatilille, josta pääset kurssille. Joissakin tapauksissa sähköposti saattaa mennä roskapostikansioon, joten tarkistathan myös sen, mikäli tunnuksia ei kuulu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ensiapua koko perheelle -verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top