24.07.2022: Seuraavat kaksi viikkoa olemme lomalla. Toimituksissa voi esiintyä viiveitä.

Ladataan...

Hätäensiapua koko perheelle

10,00  sis. alv 24 %

Ensiapua koko perheelle -kurssin pikkusisko tai -veli. Hätäensiapua koko perheelle -kurssilla harjoitellaan nimen mukaisesti koko perheen kanssa ensiavun antamista tilanteissa, joissa meillä on kiire. Tämä hätäensiapukurssi sopii aina esikouluikäisestä ylöspäin ja on tarkoitettu suoritettavaksi yhdessä aikuisen kanssa. Kurssimateriaali on osa Ensiapua koko perheelle -kurssin materiaalikokonaisuutta.

Kurssimateriaali on käytettävissä 14 vuorokautta ostopäivästä.

Tunnukset kurssille tulevat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansion, mikäli tunnuksia ei näy pian tilauksen maksun jälkeen!

Visma
Ladataan...

Hätäensiapua koko perheelle -kurssi on tarkoitettu nimensä mukaisesti koko perheen yhdessä tehtäväksi kurssiksi. Hätäensiapua koko perheelle käy läpi tilanteita, joissa meillä on kiire antaa ensiapua. Kaikki aiheet sisältävät sekä pohdinta- että toiminnallisia tehtäviä. Tämä hätäensiapukurssi sopii aina esikouluikäisestä ylöspäin ja on tarkoitettu suoritettavaksi yhdessä aikuisen kanssa. Suosittelemme myös lämpimästi suorittamaan kurssin aina yksi osio kerralla, ettei opiskelu käy liian raskaaksi perheen pienemmille jäsenille.

Kurssin aiheet:

 • hätäpuhelu
 • runsaan verenvuodon tyrehdyttäminen, verenkiertoshokki
 • tajuttoman henkilön ensiapu
 • elvytys
 • vierasesineen poisto hengitysteistä

Kurssin laajempi versio on Ensiapua koko perheelle -kurssi, joka sisältää edellä mainittujen lisäksi myös ensiavun harjoittelua erilaisissa tapaturmatilanteissa (aivotärähdys, palovammat sekä myrkytystilanteet).

HUOM: Voit hankkia kurssille myös lahjakortin, jonka avulla voit lahjoittaa auttamisrohkeutta lähimmillesi niin juhlaan kuin arkeen! Lahjakortti tulossa verkkokauppaan piakkoin, sitä ennen olethan yhteydessä asian järjestämiseksi!

Kurssi on tarkoitettu perheiden yksityiskäyttöön. Kurssin sisältöjen julkinen esittäminen ilman erillistä sopimusta on kielletty. Kurssille on mahdollista saada myös lisenssi esimerkiksi kouluille tai muille yhteisöille esittämistä varten. Tiedustelut yst Medegon yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Hätäensiapua koko perheelle -kurssimateriaali on käytettävissä 14 vuorokautta ostopäivästä.

HUOM: Suoritettuasi ostoksen verkkokaupassa, saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tunnukset Omatilille, josta pääset kurssille. Joissakin tapauksissa sähköposti saattaa mennä roskapostikansioon, joten tarkistathan myös sen, mikäli tunnuksia ei kuulu.

1 arvio tuotteelle Hätäensiapua koko perheelle

 1. Matti Rantanen (varmistettu kirjoittaja)

  Vaikka itse kuulun ikäryhmään, joka todennäköisemmin on itse autettavan kuin auttajan roolissa, niin kurssi antoi mielestäni hyvät tiedot siihen, miten toimitaan, jos ensimmäisenä satun jonkun autettavan luo. Olin jo aiemmin hankkinut ensiapupakkauksen autoon, mutta vasta kurssin käytyäni uskon saaneeni rohkeutta pysähtyä sen pakkauksen kanssa auttamaan, jos sellainen tilanne eteen tulee. Lämmin suositukseni.

 2. ea-tuote.fi

  Kiitos paljon lämpimästä palautteestanne!

  On erityisen tärkeätä ennakoida mahdollisia vaaratilanteita osallistumalla ensiapukursseille tai hankkimalla ensiaputuotteita etukäteen.

  Kun todellinen vaaratilanne kohtaa esimerkiksi läheisiä, niin ensiapukoulutettu henkilö osaa toimia oikein ja tehdä oikeita päätöksiä ensiaputilanteissa.

  Olemme iloisia, jos olemme onnistuneet rohkaisemaan Teitä toimimaan oikein vaaratilanteen sattuessa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top