24.07.2022: Seuraavat kaksi viikkoa olemme lomalla. Toimituksissa voi esiintyä viiveitä.

Ladataan...

Ensiapukaapin sisältö työpaikalle

61,50  sis. alv 24 %

Valmiiksi koottu perusensiapuvälineistö erilaisten työtapaturmien varalle. Soveltuu jokaiselle työpaikalle.

Visma
Ladataan...

Ensiapukaapin sisältö työpaikalle

Ensiapukaapin sisältö työpaikalle sisältää tavallisimmat työpaikoilla tarvittavat ensiaputarvikkeet. Ensiapukaapin sisältöpakkauksella hoidat niin pienempien kuin isompienkin haavojen ensiavun, palovammat kuin venähdysten ensiavunkin. Yläraajan murtuman tukemiseen löytyy myös kolmioliina. Auttajien suojaamiseksi on mukaan pakattu myös elvytyssuoja sekä kertakäyttöisiä suojakäsineitä.

Pakkauksessa olevan tuotelistan avulla on helppo myös tarkistaa aika ajoin ensiapukaapin ajantasaisuus.

Huom!

Valikoimastamme löytyy myös erilaisia laastareita sekä laastarikasetteja ja -telineitä. Myös silmähuuhteet ja palovammatuotteet on mahdollista tilata kauttamme ensiapuvalmiuden täydentämiseksi. Laita tarjouspyyntö tarvittavista tuotteista ja ensiapuvarustevalmiuden ylläpitopalvelustamme, niin katsotaan yhdessä yritystänne parhaiten palveleva paketti.

Sisältö:

Pieni ensiside haavatyynyllä (2), Iso ensiside haavatyynyllä (2), Sidetaitos 7,5 x 7,5 cm (15), Sidetaitos 10 x 10 cm (15), Joustosiderulla (4), Kevyt tukiside (2), Haavanpuhdistusaine (1), Kertakäyttöinen kylmähaude (2 ), Kolmioliina (3), Iso haavaside (1), Leikattava laastari 1m (1), Kuituteippi (1), Vaatesakset (1), Elvytyssuoja (1), Suojakäsine (4), Hätäensiapuohje (1)

Paino 1,25 kg (kilogramma)
Mitat 30 × 21 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ensiapukaapin sisältö työpaikalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top