24.07.2022: Seuraavat kaksi viikkoa olemme lomalla. Toimituksissa voi esiintyä viiveitä.

Ladataan...

ResQMe-pelastustyökalu

19,90  sis. alv 24 %

Erinomainen pelastustyökalu jokaiseen autoon. Sekä turvavyöleikkuri että ikkunanrikkomisväline samassa tuotteessa. Kulkee kätevästi mukana avainnipussa.

Visma
Ladataan...

ResQMe-pelastustyökalu

Avaimenperämallinen ResQMe-pelastustyökalu on erinomainen valinta, kun mietit hyödyllistä ja toimivaa turvavarustetta autoon. Tässä pienessä pelastustyökalussa on sekä turvavyöleikkuri että ikkunanrikkomisväline samassa kompaktissa paketissa.

Turvavyön leikkaamiseen tarkoitettu terä tulee esiin irrottamalla musta, avaimenperälenkissä kiinni oleva suojus. Leikkaa turvavyö aina mahdollisimman ylhäältä oven tyvestä, jolloin voimalla kelautuva turvavyö ei aiheuta lisävaurioita.

Ikkunan rikkomiseen soveltuu työkalun tasainen, musta pää, joka painetaan napakasti auton sivu- tai takaikkunan reunaan. Paine vapauttaa jousimekanismilla varustetun, teräväkärkisen piikin, joka rikkoo karkaistun lasin helposti ja siististi ilman voimaa. HUOM. tuote ei toimi laminoituun tuulilasiin tai kalvopinnoitettuun ikkunaan.

Lukaise lisää laitteen testauksesta blogistamme!

Medegon “Myytinpurkajat”-videon löydät myös Youtube-kanavaltamme.

Turvallisuusohjeet

Vaikka pelastustyökalun turvavyöleikkurin terä on hyvin suojattu, ei tuotetta saa kuitenkaan jättää lasten ulottuville. Ikkunanrikkomispiikki voi vaurioittaa pintoja tai aiheuttaa vaurioita ihmiseen osuessaan.

ResQMe-pelastustyökalu on suunniteltu hätätilanteita varten. Naapurisovun ylläpitämiseksi, ethän siis testaa työkalua naapurin autoon ilman todellista hätätilannetta.

Värivalikoima voi vaihdella. Varmistathan aina suuremmissa tilauksissa saatavuuden.

Paino 0,03 kg (kilogramma)
Mitat 10 × 5 × 2,5 cm (senttimetri)
Väri

oranssi, sininen, vihreä, keltainen, pinkki, musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ResQMe-pelastustyökalu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top