24.07.2022: Seuraavat kaksi viikkoa olemme lomalla. Toimituksissa voi esiintyä viiveitä.

Ladataan...

Vartijan ensiapupakkaus

29,50  sis. alv 24 %

Kätevän kokoinen ensiapupakkaus vartijoille, jv-keikoille ja muihin tehtäviin, joissa käsiä tarvitaan muuhun kuin ensiapulaukun kantamiseen.

HUOM: tilaustuote!

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Visma
Ladataan...

Vartijan ensiapupakkaus

Nimestään huolimatta vartijan ensiapupakkaus sopii mainiosti myös moneen muuhun hommaan, jossa kädet täytyy jäädä vapaaksi ja silti kaikki olennainen tulisi kulkea mukana.

Vartijan ensiapupakkaus kulkee kätevästi vyöllä tai repussa kiinnitettynä takana olevan tukevan tarralenkin avulla. Pieni ja kätevä, silti sisällä tarpeelliset tuotteet hätäensiavun aloittamiseen. Tyylikäs musta väri ei huuda liiaksi liivin alta.

Tuotteen saa helposti myös muokattua ja kaikkia pakkauksen tuotteita voi ostaa täydennystuotteena Suomen ensiaputuotteelta erikseen. Mitä ei verkkokaupastamme löydy, sitä tilataan. Lähetä viesti niin katsotaan yhdessä toimiva kokonaisuus.

Meiltä saat myös ensiapulaukun oheen helppokäyttöiset SAM XT -kiristyssiteet.

HUOM: Vartijan ensiapupakkaus on saatavilla tällä hetkellä vain tilaustuotteena. Otathan yhteyttä tilauksen tekemiseksi!

Sisältö:

CDR ensiapuside iso (1), Suojakäsine (2), Elvytyssuoja (1), Turvaleikkuri (1), Haavapyyhe (5), Laastari (10), Sidetaitos 7,5 x 7,5 cm (5), Kuituteippi (1)

Paino 0,17 kg (kilogramma)
Mitat 16 × 7 × 10 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vartijan ensiapupakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top