24.07.2022: Seuraavat kaksi viikkoa olemme lomalla. Toimituksissa voi esiintyä viiveitä.

Ladataan...

Zoll AED 3 defibrillaattori

2.597,80  sis. alv 24 %

Zoll AED 3 defibrillaattori on markkinoiden lyhimmän hands off-ajan mahdollistava puoliautomaattinen defibrillaattori. Laitteen CPR Uni-Padz -elektrodi analysoi myös painelun tehokkuutta ja ohjaa elvyttäjää myös paineluelvytyksessä. Samat elektrodit käyvät sekä aikuisten että lasten elvytykseen.

HUOM: tuotteessa merkittäviä toimitusvaikeuksia maailmanlaajuisesti ja viiveet pitkiä. Pyydäthän tarjouksen tuotteesta!

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Visma
Ladataan...

Zoll AED 3 defibrillaattori

Zoll AED 3 on puoliautomaattinen defibrillaattori, jonka Rapid Shock® -järjestelmä mahdollistaa markkinoiden lyhimmän latautumisajan. Laite kykenee analysoimaan sydämen rytmiä jo paineluvaiheessa, mikä vähentää niin sanottua hands off-aikaa tilanteessa, jossa jokainen sekunti ilman verenkierron mekaanista tukemista heikentää autettavan ennustetta. Sähköiskua edeltävä aika on alle 5 sekuntia.

 

 

Tämä defibrillaattori sisältää ainutlaatuisen CPR Uni-Padz -elektrodin, joka kykenee analysoimaan myös paineluiden tehokkuutta sekä ohjaamaan elvyttäjää paineluvoimakkuudessa. Kone ohjaa myös painelurytmiä äänimerkillä. CPR Uni Padz -elektrodit mahdollistavat myös sekä aikuisen että lapsen defibrilloinnin, asetus vaihdetaan laitteessa olevasta painikkeesta. Laite säätää tämän jälkeen automaattisesti iskun voimakkuuden lapsipotilaalle sopivaksi. Lapsen elvytysmoodia suositellaan käytettäväksi alle 8-vuotiaalle / alle 25 kg painoisille lapsille.

Selkeä näyttö osoittaa myös paitsi toimintaohjeet, myös mm. elvytyksen aikana PPE-jakson jäljellä olevan ajan, elvytyksen kokonaisajan sekä annettujen iskujen määrän.

Pitkä takuu

Laitteella on 6 vuoden takuu, joka ilmaiseksi rekisteröimällä laitteen valmistajan rekisteriin kasvaa vielä kahdella vuodella aina kahdeksaan (8) vuoteen asti. Elektrodien säilyvyys- ja valmiusaika ovat myös 5 vuotta. Paristojen kesto jopa 250 defibrillaatiota.

Lue lisää tuotteen valmistajan sivuilta täältä (englanninkielinen)
Tekniset ominaisuudet löydät täältä (englanninkielinen)

Tuotekokonaisuus:

  • Zoll AED 3 defibrillaattori
  • Zoll CPR Uni-Padz -elektrodit, jotka soveltuvat sekä lapsen että aikuisen defibrillointiin
  • AED -tarvikepussi (puhalluselvytyssuoja, sakset,
    partaterä, suojakäsineet, paperipyyhkeitä)
  • Akku, jossa virran riittävyys valmiustilassa 5 vuotta / 140 defibrillaatioiskua uudella akulla enimmäisvirralla (200J)
  • Kaikkiin toimituksiin sisältyy myös 0,5 tunnin laitekoulutus joko etä- tai lähikoulutuksena.
  • Suomenkielinen käyttöopas ja ylläpito-ohjeet
  • Program Management-palvelu: jos laite menee epäkuntoon, se lähettää ilmoituksen annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ensimmäinen vuosi maksuton.

Miksi defibrillaattori?

Varhaisella defibrillaatiolla on eri tutkimuksissa osoitettu olevan merkittävää hyötyä autettavan selviytymismahdollisuuksien nostajana. Mikäli kammiovärinätilanteessa ensimmäinen defibrillaatioisku on saatu annettua autettavalle 3–5 minuutin kuluessa kammiovärinän alusta, jopa 50–70 % autettavista voi selviytyä (Elvytys Käypä hoito-suositus 2016). Tämän vuoksi jokainen Medegon ensiapukurssille osallistuva henkilö pääsee harjoittelemaan myös puoliautomaattisen, eli nk. neuvovan defibrillaattorin käytön.

Huomioithan, että tämä laite on tilaustuote. Toimitusajoissa merkittävää viivettä maailmanlaajuisesti.

Kauttamme saatavilla myös Zoll AED 3 -tarvikkeet, kysy tarjous!

Paino 2,5 kg (kilogramma)
Mitat 13 × 24 × 25 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zoll AED 3 defibrillaattori”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top