24.07.2022: Seuraavat kaksi viikkoa olemme lomalla. Toimituksissa voi esiintyä viiveitä.

Ladataan...

ChitoSAM™ 100 10 x 10 cm

17,00  sis. alv 24 %

Chitosam 100 on tehokas hemostaattinen sidos, joka sopii eriasteisten verenvuotojen tyrehdyttämiseen. Tuote on 100 % kitosaania.

Visma
Ladataan...

ChitoSAM™ 100 on laadukas hemostaattisidos, joka on helppokäyttöinen ja nopeasti toimiva väline eriasteisen verenvuodon tyrehdyttämiseen. Sen toimintamekanismi perustuu äyriäisten kuoresta erotetusta kitiinistä jatkojalostettuun kitosaaniin. Kitosaani on luonnon polymeeri, joka sitoo veren punasoluja ja verihiutaleita yhteen muodostaen näin geelimäisen hyytymän vuotokohtaan. ChitoSAM 100 toimii myös tilanteissa, joissa veren omat hyytymistekijät toimivat puutteellisesti.

Pakkaus on vesitiivis ja siinä on repäisykohtia joka reunassa, mikä nopeuttaa pakkauksen avaamista ja siten mahdollistaa tuotteen pikaisen käyttöönoton. Tuote on steriili, lateksiton ja siinä on pitkä (5 vuotta) käyttöikä. Pakkaus mahtuu myös kätevän kokonsa vuoksi helposti ensiapulaukkuihin. Tuote itsessään on pehmeää Z-fold -sidosta, joka helpottaa sen käyttöä.

Kitosaanissa on myös antibakteerinen ominaisuus. ChitoSAM 100 ei aiheuta palovamma- tai endoteelivaurioriskiä. Tuotteella ei ole todettu olevan allergisoivaa vaikutusta myöskään äyriäisallergisille.

ChitoSAM 100 soveltuu niin ammattilaisten kuin aiheeseen perehtyneiden maallikoidenkin käyttöön. Tutustuthan käyttöohjeisiin jo ennen tapaturmaa.

Käyttöohje:
  • Aseta tarpeellinen määrä hemostaattisia sidoksia vuotokohtaan
  • Paina voimakkaasti haavaa kohtisuoraan sidoksen päältä harsosidettä tai vastaavaa hyödyntäen noin 3 minuuttia tai kunnes vuoto lakkaa. Voit käyttää tähän myös painesidettä.
Sisältö:

100 % kitosaania
CE-merkitty (CE 0050)

Paino: 20 grammaa
Tuotteen koko: 10 cm x 10 cm
Pakkauksen koko: 13 cm x 15 cm

Paino 0,020 kg (kilogramma)
Mitat 13 × 15 × 0,1 cm (senttimetri)
Scroll to Top