24.07.2022: Seuraavat kaksi viikkoa olemme lomalla. Toimituksissa voi esiintyä viiveitä.

Ladataan...

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -verkkokoulutus

105,40  sis. alv 24 %

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -verkkokoulutus on helppo suorittaa itselle sopivassa paikassa ja hetkessä. Kurssin voi keskeyttää välillä ja jatkaa taas myöhemmin. Monipuoliset tehtävät ja harjoitteet tukevat oppimista.

Itselle tai läheiselle lahjaksi hyödyllisiä taitoja!

HUOM! 
Syötä syntymäaikasi (muodossa pp.kk.vvvv) "Tilauksen kommentit" -kenttään maksu-sivulla. 
Visma
Ladataan...

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -verkkokoulutus

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -verkkokoulutus on helppo tapa suorittaa hätäensiavun oppimäärä myös koronarajoitteiden aikana kotisohvalta käsin. Verkkokurssista saat SPR:n koulutusohjelmien mukaisen kurssitodistuksen ja -merkinnän Punainen Risti Ensiapu Oy:n (PRE Oy) koulutusrekisteriin. Todistuksen saaminen edellyttää kaikkien välitehtävien sekä loppukokeen hyväksyttyä suorittamista.

Monipuolinen sisältö tehtävineen ja mediasisältöineen sekä itse tehtävät oheisharjoitteet tukevat oppimista ilman lähiopetusta. Verkkokurssi on myös mahdollista keskeyttää ja jatkaa taas paremmalla ajalla loppuun. Sisällöllisesti kurssi vastaa 4 oppitunnin (á 45 min) mittaista hätäensiapukurssia. Verkkokurssi on mahdollista suorittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Kurssi on suositeltavaa kerrata seuraavan kerran lähiopintoina, jossa pääsee myös ohjatusti harjoittamaan kädentaitoja ensiaputilanteissa.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -verkkokoulutuksen käymällä voit myös kertaalleen jatkaa SPR Ensiapukurssi EA 1®- tai SPR Ensiapukurssi EA 2® -todistusten voimassaoloa.

Ostettuasi kurssin saat tunnukset ja kirjautumisohjeet verkkokurssille sähköpostiisi viimeistään 5 arkipäivän kuluessa.

Kurssimaksu sisältää PRE Oy:n todistus- ja rekisteröintimaksun.

HUOM: Ostamalla SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -verkkokoulutus -kurssin hyväksyt ja annat luvan tietojesi luovuttamiseen Punainen Risti Ensiapu Oy:lle sekä PRE Oy:n koulutusrekisteriä ylläpitävälle Kiwa Inspecta Oy:lle. Luovutettavat tiedot ovat etu- ja sukunimi, syntymäaika, kotiosoite sekä sähköpostiosoite. Tämä on edellytyksenä kurssitodistuksen saamiselle. Tietojanne käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta tässä mainittujen tahojen ulkopuolelle.

Syötä syntymäaikasi (muodossa pp.kk.vvvv) “Tilauksen kommentit” -kenttään maksu-sivulla.

 

Toivotko yrityksesi henkilöstölle mieluummin pidempää, yhdistelmäkoulutuksena (verkko-opinnot + etäluennot) tapahtuvaa ensiapukurssia? Laita meille yhteydenottopyyntö niin olemme yhteydessä ensi tilassa. Katsotaan yhdessä teille sopivin vaihtoehto!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SPR Hätäensiapukurssi 4 t® -verkkokoulutus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top