24.07.2022: Seuraavat kaksi viikkoa olemme lomalla. Toimituksissa voi esiintyä viiveitä.

Ladataan...

Palovammasidos For Burns 10 cm x 10 cm

7,50  sis. alv 24 %

Palovammasidos soveltuu pienten palovammojen nopeaan ensiapuun. Sidoksen sisältämä geeli viilentää tehokkaasti palovamma-aluetta hidastaen palovamman etenemistä sekä rakkuloiden muodostumista. Viilentävä geeli myös lievittää kipua alueella.

Visma
Ladataan...

Palovammasidos For Burns 10 cm x 10 cm

Sisältää geeliä, joka viilentää palovamma-aluetta sekä lievittää kipua. Nopeasti palovammaan käytettynä steriili, yksittäispakattu tuote hidastaa merkittävästi palovamman etenemistä ja vähentää sitä kautta rakkuloiden syntymisen riskiä. Tuote sopii käytettäväksi pieniin palovammoihin.

Käyttöohje:

Aseta sidos suoraan palovamma-alueen päälle. Valitse sidos, joka kooltaan vastaa mahdollisimman hyvin palaneen alueen kokoa. Se toimii parhaiten, jos sitä ei peitetä millään. Jos sidos kuitenkin tarvitsee kiinnittää, käytä hengittävää joustosidettä tai sideharsoa, jolla sidos kiinnitetään löyhästi. Liian paksu kerros kiinnityssidettä vaikuttaa For Burns -palovammasidoksen lämmönhaihdutuskykyyn. Pakkauksessa oleva ylimääräinen geeli kaadetaan For Burns -palovammasidoksen päälle.

Pidä sidos palovamma-alueella vähintään 30–50 minuuttia. Tuotteen vaikutus kestää tehokkaimmillaan kolmen tunnin ajan.

Tuotetta ei tule käyttää kemikaalien aiheuttamaan palovammaan, ennen kuin kaikki kemikaali on saatu pois iholta. Sen jälkeen palovammasidoksen käyttö on turvallista.

Tuote on kertakäyttöinen.

Vaikuttavat aineet:

Vesi, teepuuöljy (1 %)

Paino 0,055 kg (kilogramma)
Mitat 15 × 11,5 × 0,5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Palovammasidos For Burns 10 cm x 10 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top